Aktuelt

Nyheter og arrangementer

Kommende arrangementer og lesbare nyheter

DI REDOVISNINGSDAGEN

EVENT

På Redovisningsdagen går de igenom alla nyheter som du måste känna till inför bokslutet. Vi kommer också att lyssna till inspirerande exempel på hur du kan utveckla er rapportering och redovisning för framtiden. Vi är självklart på plats!

23 oktober, Stockholm

Les mer

Oppdag illegale bedrifter

Nyheter

Det prates mye om svindelselskaper og bedrifter som kun eksisterer på papiret. Det er mange måter å identifisere at et selskap driver ureglementert, men kan være vanskelig å oppdage. Her er noen av metodene som forbryterne bruker.

Les mer

De vanligste årsakene til dobbeltbetalinger

Nyheter

Vi i Inyett analyserer over 50 millioner transaksjoner fra over 700 selskaper og organisasjoner i Sverige hvert år. Det gir oss mulighet til å finne risikoer, betalingsmønstre og trender som du som jobber med økonomi, regnskap, innkjøp eller bedriftsstyring bør vite om.

Les mer

NORSK NÆRINGSLIV VITNER OM PROBLEMER RUNDT SVINDEL, HVITVASKING OG KORRUPSJON.

Nyheter

NorSIS, Norsk senter for informasjonssikring, mener at direktørsvindel, som kalles «VD-bedrägeri» i Sverige, er en av de største truslene mot norske bedrifter i dag. Så mange som 7 av 10 offentlige virksomheter oppgir at de en eller annen gang har tatt imot en tradisjonell falsk faktura, og 1 av 3 private virksomheter mener at de en eller annen gang har vært utsatt for eller har hindret intern svindel.

Les mer

Aktuelt

Opplæringskurs och webinar

Få mest mulig ut av Inyett – delta på en av våre opplæringskurs.

Inyett Detect

Webinar for deg som er bruker

Inyetts brukeropplæring er selve grunnkurset for deg som er ny bruker, eller som vil friske opp dine kunnskaper om Inyett.

Webinaret gjennomføres på svensk.

Gratis!

Les mer og book

OPPLÆRING

Web

Book din egen opplæring direkte på nettet. Vi ser på deres egne data, tilpasser opplæringen etter deres behov og ønsker og svarer på deres spørsmål.

2995 kr

Kontakt oss